maanantai 28. toukokuuta 2012

Angry Birds vol.3

 Ei ole vaikea arvata ainakaan näiden kuvien jälkeen mikä on ollut tämän kevään suosituin kakkukoristeiden aihe. Näitä lintuja ja possuja on tullut nyt jokunen väännettyä ja vielä olisi ainakin parit tiedossa :D No harjoitus tekee mestarin vai miten se olikaan? Tämä kakku lähti ystäväni pojan syntymäpäiville. Täytteeksi toivottiin suklaata ja salmiakkia ja itse ehdotin siihen vadelmaa hieman tasapainottamaan kokonaisuutta. Vaikka itse sanonkin oli aika herkkua. Kakku on koottu 3 suklaakääretorttu pohjasta ja kostutettu vadelman mehulla. Toisessa välissä on vadelmamoussea ja toisessa suklaa-salmiakki moussea jonka seassa on vielä turkinpippuri rouhetta. Päällä on mustaa karkkimassaa ja kakku on ihan sankarin toiveesta N-kirjaimen muotoinen (jos joku ei tunnistanut)
 Tästä kuvasta näkee hieman lintuja lähemmin . Tällä kertaa pääse tuollainen pieni sininen lintukin mukaan possujahtiin. Koristeet on valmistettu tuttuun tapaan sokerimassasta.
Ja tässä vielä possuja lähemmin. Samaa sokerimassaa edelleen. Paitsi tuo pieni rakennelma on tosiaan fanipaloista.

2 kommenttia:

  1. Ihania kakkuja sinulla täällä! =) Tosi huolellisesti tehtyjä koristeita. Varmasti sinulta kohta onnistuu melkein mikä tahansa kakku. ;) Linkitäpä sinut blogiini, jotta löydän takaisinkin. =)

    VastaaPoista
  2. Ihana kakku :) Tosi hienosti tehty!

    VastaaPoista