tiistai 12. marraskuuta 2013

Pinkkiä söpöilyä


 Tällä kertaa kaikkea pinkkiä ja söpöä :) Tämä pinkki angry birds matkasi erään neidon syntymäpäivillle. Angry birds on kuulemma suosikki. Halusin jatkaa tuota saippuakupla teemaa tuohon kakun sivullekkin.
 Kakku on sokerikakkupohja välissä vadelmaa ja valkosuklaamousse. Kostutus vadelmalimulla. Koristeet sokerimassaa ja sokerihelmiä nuo pienemmän "kuplat". Päällinen on itse värjäämääni sokerimassaa jonka alla on voikreemi.
 Tämä balettitossu kakku matkasi rakkaan kummityttöni 4 vuotis päiville, minne tein myös alempana olevan elämäni ensimmäisen barbi kakun. Balettitossut valikoituivat teemaksi Barbie elokuvan mukaan ;) Lisäksi laitoin kukkua ja perhosia. Kakun välissä on limeä ja valkosuklaata. Oli kuulemma hyvää. Kostutus on sitruunalimulla (sodastream)
Ja tässä elämäni ensimmäinen barbi kakku. Barbi on päivänsankarin oma. Päällinen on itse värjäämääni sokerimassaa ja tuohon valkoiseen osaan suihkutin hieman kimalletta joka näkyy lähinnä kiiltona kuvissa :/ Tätä oli kyllä hauska tehdä ja toivottavasti pääsen tekemään näitä lisääkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti