tiistai 26. marraskuuta 2013

Mistä on pienet (ja vähän suuremmat) pojat tehty? ;)


 Vähän katselmusta tässä kuussa tekemiini kakkuihin. Tämän jälkeen aletaankin varmaan siirtymään jo jouluisempiin aiheisiin. Tämä kakku matkasi pienen pojan ristiäisiin. Välissä mansikkaa ja valkosuklaata.
 Tässä koristetta hieman lähemmin. Etenkin olin noihin ruusuihin oikeni tyytyväinen. :) Koristeet on sokerimassaa ja päällyskin on sokerimassaa jonka itse värjäsin mielestäni ehkä asteen liian tumman siniseksi.
 Tämä meni hieman isomman nuoren miehen syntymäpäivä juhlaan. Toiveena oli turtles. Kun googlasin aihetta huomasin miten paljon nämä hahmot onkaan muuttuneet omasta lapsuudestani. Ideoita oli monia tähänkin kakkuun mutta päätin tähän toteutukseen koska kakusta toivottiin tuollaista isompaa mallia. Reunat on vihreäksi värjättyä flora vispiä. Päällä mustaa sokerimassaa ja koristeet sokerimassaa. Reunoilla on siis pizzoja ja viemärin kansia.
Ja tämä matkasi jo joku aika sitten nuoren herran syntymäpäiville. Aihe on sankarin itsensä toivoma ja itselle täysin tuntematon Skygrim (osaankohan edes kirjoittaa sitä oikein :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti