Pohja:
200g digestivekeksejä muruina
75g voita sulatettuna
Täyte:
2 prk flora vispiä
1 prk mango tuorejuustoa
2 dl mangososetta
½ dl sokeria
200g valkosuklaata sulatettuna
7 liivatelehteä
½ dl mango-appelsiinimehua
Kiille:
3 dl mangososetta
1 dl sokeria
6 liivatelehteä
1 dl mango-appelsiinimehua
Murskaa keksi ja sulata voi. Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla. Sekoita keksit ja voi keskenään ja painele seos vuokaan. Laita liivatteet täytettä varten likoamaan kylmään veteen. Vatkaa vispit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon tuorejuusto,sokeri ja mangosose. Sekoita. Sulata suklaa ja lisää se hyvin sekoittaen seokseen. Kiehauta mehu. Puristele liivatteista ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kiehuvaan mehuun hyvin sekoittaen. Kaada mehu-liivate seos ohuena nauhana massan joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada seos vuokaan pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia. Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan kiillettä varten. Sekoita mangosose ja sokeri. Kiehauta mehu ja lisää siihen liivatteet. Kaada ohuena nauhana mangososeen sekaan koko ajan sekoittaen. Kaada kiille kakun päälle ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli mahdollisuuksien mukaan
Ihana....tätäkin pitää kokeilla. Menee loppukesä herkutteluksi :) Olen löytänyt taas vaikka mitä kokeiltavaa, kun tässä jonkun aikaa olen blogeja surffaillut.
VastaaPoistaToivottavasti maistuu :) Itselläkin paha tapa löytää monia uusia juttuja kokeiluun kun surffailee blogeissa
VastaaPoista