maanantai 25. helmikuuta 2013

ei muumitaloa lukita yöksi


 Pienen herran 1 wee juhliin toivottiin muumikakkua ja lisäksi erillistä koristetta joka meni toisen kakun päälle. Halusin sitten lähteä toteuttamaan aihetta tutuista hahmoista (jotta sankarikin hahmot tunnistaisi) erilliseen koristeeseen päätyivät nämä muumimamma ja pappa. Hahmot ovat sokeri-ja karkkimassaa ja syötävää liimaa olen käyttänyt koristeiden kasassa pysymiseen.
 Itse kakkuun tuli sitten muumilaakson maisemaa jokinene ja taloineen sekä pikku myy,muumipeikko ja niiskuneiti. Valitettavasti tuo siltä oli yön aikana jääkaapissa päässyt hieman kostumaan eikä kuulemma myy oikein halunnut enää pysyä siltoineen pystyssä. Pahoitteluni tästä vielä :/ tekevälle sattuu
Kakku on vaaleaa kääretorttupohjaa ja välissä mansikkaa,banaania ja vaniljamoussea. Reunat on laktoositonta vispiä tällä kertaa. Ja päällä massan alla on voikreemi(laktoositon toki sekin) Koristeet ovat tuttuun tapaan sokeri-ja karkkimassaa. Yksityiskohdat tehty koristetussilla (siis syötäväksi kelpaavaa tietenkin) ja tomu-sekä pastaväreillä. Liimaukset syötävää liimaa mutta olisi pitänyt laittaa pikeeriä ;)

2 kommenttia: