sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Monster High ja Angry Birds Space

 Nämä kakkuset lähtivät tuossa jokunen aika sitten kaksosten syntymäpäiviä juhlistamaan :) Kummallakin oli omat toiveensa ja niiden perusteella lähdin näitä toteuttamaan. Tyttö toivoi kakkuunsa monster high aihetta joka olikin itselleni täysin uusi tuttavuus. Hieman aihetta tutkittuani päädyin tällaiseen toteutukseen. Päälle tein tuon monster high logon pääkallon ja reunoille tikkauksia seka mustia ja pinkkejä tähtiä ja timantteja. Kakku taisi olla mieleinen kun tyttö kakun nähtyään totesi että tuohan on ihan oikean näköinen. Olin hyvin iloinen
Pohjat ovat ihan sitä tuttua sokerikakkupohjaa. Toisessa kakussa oli välissä mansikka- ja suklaamousse ja toisessa vadelma-ja valkosuklaamousset. Päällykset ovat sokeri-tai vaahtokarkki massaa kuten myös koristeet ja päällyksen alla on voikreemiä.
Poika sitten toivoi puolestaan Angry Birds aihetta ja lähdin sitä toteuttamaan hieman erilailla tällä kertaa ja päätin kokeilla space aihetta tähän :) Mielestäni kakusta tuli ihan kiva vaikka miljoona muutakin ideaa tämän toteutukseen vilisi jo päässä. No enhkä ensi kerralla kerroskakun muodossa ja saisin noille possuille sellaiset kuplatkin ;) Ja sankarikin oli kuulemma oikein tyytyväinen kakkuunsa. 

1 kommentti:

  1. Hienot kakut on! Meillä taidetaan typsylle toteuttaa tuollainen Monster High-kakku :)

    VastaaPoista