sunnuntai 5. elokuuta 2012

Hello Kitty kertaa kaksi

 Nämä melkein identtiset mutta väritykseltään hyvin erilaiset Hello Kitty kakut lähtivät kahden pienen neiden syntymäpäiville viikon välillä toisistaan. Molempiin kakkuihin toivottiin hello kitty teemaa ja ainakin mansikoita täytteeseen. Tuntuu että mansikoita onkin tullut käytettyä kyllä koko vuoden edestä ;) Ylemmässä kakussa toivottiin kelta-punaista väristystä. Kittyyn katsoin mallia kuvasta ja ne on tehty sokerimassasta joka osa erikseen ja yhdistetty kakun päälle. Koristeeksi tein pieniä ruusuja mekkoon ja muita kukkia kakun reunalla kittyn värimaailman mukaan. Tämä kakku on koottu suklaisista kääretorttupohjista ja välissä on mansikkasosetta sekä suklaavaahtoa.
Tähän kakkuun on käytetty myös suklaisia kääretorttupohjia ja välissä on mansikoita sekä vaniljavaahtoa. Värimaailma on huomattavasti hempeämpi ja pidän molemmista kakuista omalla tavallaan :) Näistä huomaa hyvin miten väritys muuttaa koko kakun ilmeen. Molemmissa kakuissa pursotukset ovat tuttua flora vispiä.

2 kommenttia:

  1. Miten saat flora vispin noin jäykäksi, että voit sillä pursottaa reunat? itse en saa flora vispillä pursotettua,kun o niin löysää...

    VastaaPoista
  2. No mielestäni flora vispi kyllä vaahdottuu parhaiten ja lisään joukkoon vielä 1 purkkia kohden 1-2 rkl vaniljakreemijauhetta niin johan pysyy kasassa :)

    VastaaPoista