perjantai 9. marraskuuta 2012

Vaalenpunaista

 Kaveri tytön synttäreitä juhlittiin kahdessa erässä joten kakkujakin piti olla kaksi ;) Tämä ensimmäinen meni itseasiassa jälkimmäisille kaverisynttäreille joissa teemana oli tosiaan Monster High. Muuta toivotta kakun suhteen ei sitten ollutkaan. Päädyin tähän toteutukseen josta olen tehnyt jo aikaisemmin hieman yksinkertaisemman version. Haluisin vain tällä kertaa hieman lisätä tuota koristeiden määrää ja olinkin lopputulokseen nyt paljon tyytyväisempi. Koristeet on tuttuun tapaan sokeri-ja karkkimassaa ja on tuonne joukkoon päässyt muutama syötävä timanttikin. Pohja on vaalea kakkupohja ja välissä on mansikkaa ja suklaata.
 Tässä kuvassa näkyy hieman paremmin koristukset kakun reunoillakin. Samoja timantteja,tähtiä ja sydämiä joita on myös kakun reunoilla.
Sitten sinne ensimmäisiin juhliin lähti tämä tyttömäinen angry birds kakku. Päivänsankari on tosiaan ihana nuori neiti ja toiveena oli angry birds niin päätin sitten yhdistää nämä kaksi asiaa ja pääsin vihdoinkin tekemään tämän söpön pinkin linnun saippuakuplineen. Koristeet on samoista tarpeista kuin edellisessäkin kakussa ja saippuakuplien pinta on pyöritelty tomuvärissä. Yhdisin hopeista ja pinkkiä kimallusta niissä. Pohja on hieman pienempi vain 5 munan ja täytteenä on dumle- ja vadelmamoussea.
Tässä koristeet sivussa niin näkyy linnan nokka ja pyrstökin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti