tiistai 27. maaliskuuta 2012

Winx kakku

 Minulta toivottiin winx kakkua pienen tytön syntymäpäiville viime viikonloppuna. Ainoana toiveena oli että kakussa pitää olla WINX keiju. Tällaiseen loppu tulokseen sitten päädyin.Kuva näyttää värit valitettavasti hieman liian haaleina mutta todella hempeähän tämä kakku kyllä olikin. Pohjana on ihan perus kakkupohja,välissä vadelma- ja valkosuklaamousset ja kostutus tehty sitruunamehulla.Pursotukset tuttuun tapaan vaniljakreemillä maustetusta flora vispistä. Pursotukset ovat kaksiväriset (valkoista ja pinkkiä)
Tässä koristetta hieman lähemmin. Winx on maalattu pastaväreillä sokerimassalevylle josta leikkasin sen sitten irti. Valitettavasti kuvassa ei kunnolla näy mutta keijulla on kahdet siivet. Tein kuvan päälle vielä liivatelehdistä,sokerista ja hileistä toiset siivet tuomaan hieman kolmiuloitteisuutta kakkuun. Kukat on valmistettu vaahtokarkkimassasta.
Viimeisenä silauksena on sitten tällainen kokeilu. Pikeeristä tehty perhonen. Tämä oli ensimmäinen kerta kun tein näitä pikeeristä joskus aikaisemmin olen kyllä suklaata käyttänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti